Головна » 2016 » Січень » 26 » Багатопильні верстати. Багатопил
02:04
Багатопильні верстати. Багатопил

Багатопильні верстати. Багатопил

До головних переваг багатопила відносяться економічність енергоспоживання, висока продуктивність і точність розпила, яка забезпечується жорсткою конструкцією верстата. Багатопильні верстати мають також високий ступінь автоматизації, надійні в роботі і прості в обслуговуванні.

Багатопильний верстат рамного типу

Цей вид многопильного верстата з високою точністю редназначен для розпилювання бруса на дошки (ламелі). Принцип роботи цих многопилов схожий з роботою невеликий пилорами: пили, натягнуті пільной рамки, движущеюся розпилюють заготовку. Зворотно-поступальний рух пільной рами здійснюється кривошипно-шатунним механізмом.
Дискові багатопильні верстати
Ці багатопильні верстати призначені для високопродуктивної розпилювання бруса на обрізні пиломатеріали. Вони мають більшу, ніж рамні многопилы, продуктивність, високу точність і якість одержуваного пиломатеріалу. Різальним інструментом є дискові пилки.
Дискові багатопильні верстати діляться на 2 типу: одне - і двохвальні.

 

З збільшення товщини оброблюваного на многопиле бруса доводиться використовувати пили більшого діаметру і відповідно більшої товщини, що веде до збільшення ширини пропилу на багатопильному верстаті і відповідно втрати деревини, перерабатывающейся в стружку. Тому при товщині бруса 150 мм рекомендується використання 2-х вальнного багатопила, оскільки в них використовуються пили меншого діаметру.
Переглядів: 722 | Додав: RepGYRY | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar